efainlacluj.ro

VIDEO. Au început primele lucrări pentru metroul din Cluj. Ce au găsit inginerii la forajul din Piata Unirii.

Firma de geologie Saidel a demarat recent operațiuni de foraj în zona Pietei Unirii din Cluj. Echipa de ingineri și muncitori, coordonată de firma menționată, a efectuat săpături în sol, utilizând conducte cu diametrul de câțiva centimetri, care pătrund la aproximativ 45 de metri adâncime. Această activitate are ca scop principal studierea compoziției solului și a structurii geologice a zonei pentru proiectul metroului.

Conform declarațiilor unuia dintre inginerii responsabili de lucrările de foraj, până în prezent nu au fost descoperite artefacte arheologice deosebite în timpul săpăturilor. Cu toate acestea, lucrătorii au fost surprinși când, la câțiva metri sub suprafață, au întâlnit brusc un gol, urmat apoi de sol solid. Această descoperire neașteptată a ridicat întrebări cu privire la natura structurilor subterane din zonă.

Potrivit inginerului, este posibil ca echipa să fi descoperit accidental un fel de tunel sau pasaj subteran.

Read Previous

Cadouri inspirate pentru Ziua Îndrăgostiților, la Iulius Mall. Avenue Des Roses are buchete speciale, iar Târgul de Valentine’s Day aduce idei unice

Read Next

VIDEO. Ana Bogdan a eliminat favorita numărul 1 la TO într-un meci de la agonie la extaz. Două românce în semifinale. Programul complet.