efainlacluj.ro

VIDEO. Cinci tineri faini din Cluj au readus la viata ritmul discotecilor din perioada de glorie a anilor 2000

Mulți dintre tinerii din generațiile actuale știu doar din auzite despre vremurile de demult ale Clujului, în care discoteci ca „No Problem”, „Atlantic”, „Wake Up” sau „Bianco e Nero” erau frecventate de sute de persoane în fiecare week-end, petrecând cu zâmbetul pe buze până dimineața. Dragostea pentru muzica acelor vremuri nu a apus, și ne aducem tot mai des aminte de acordurile pe care mulți dintre noi am crescut, ne-am făcut amintiri.

Buchet de trandafiri, E frumoasă foc sau piese cu reală încărcătură emoțională ca Poveste fără sfârșit și Lumea e a mea de la B.U.G Mafia, ne aduc aminte cu nostalgie de perioada post-comunistă și ne trezesc amintiri de fiecare dată când le ascultăm.
În acest sens, putem spune că era inevitabil ca cei talentați dintre noi să își pregătească vocea și instrumentele și să ne ofere o călătorie în timp, prin armoniile interpretării lor.

Asta s-a întâmplat cu Hayex Fusion, trupă formată din cinci membri (Silvia Baciu – voce, Eddy Coș – tobe, Ionuț Deneș – chitară, Liviu Sorescu – pian și Peter Urszuj – bas), care își propune să umple sălile de evenimente din Cluj și nu numai, cu muzica copilăriei. S-au pregătit, au pus cap la cap unele dintre piesele pe care le îndrăgeau cel mai mult și astfel a luat naștere colajul pe care îl puteți asculta mai jos.

“Ne-am dorit să retrăim această perioadă frumoasă, care ne aduce tuturor un zâmbet pe buze și ne face ușor nostalgici. Astfel am încercat să redăm atmosfera atât prin sound, cât și prin detaliile vizuale” spun aceștia.

Acest text este scris cu muzica lor pe fundal și cu zâmbetul pe buze și vă dorim să fie citit în același mod. Enjoy!

Cum era atmosfera in discotecile din Romania dupa comunism, vedeti in videourile de mai jos:

DISCO ATLANTIC – CLUJ-NAPOCA
Discoteca 1997
Club Seven Cluj-Napoca 2008
Obsession Cluj

Read Previous

VIDEO. Mircea Bravo cu bunica Lenuta la SKI

Read Next

Primarul Boc ii cearta pe clujeni: ”Doar nu vreti sa vina primarul sa va curete gheata?!”

One Comment

  • Unde sunteti dragilor? Vreau sa fiu cu voi. Primul. Sunt un batran dornic de muzica asta. Vreau cu voi!

Leave a Reply