efainlacluj.ro

VIDEO. Cum a fost spectacolul de muzică vocal-simfonică organizat de Luminație în Cimitirul Central din Cluj. „In Memoria Aeterna”

Cimitirul Central din Cluj-Napoca a fost și în acest an gazda unui spectacol de muzică vocal-simfonică organizat de Luminație.

La ediția din acest an, soprana Gebe-Fügi Renáta și mezzosoprana Dora Blatniczki, acompaniate de corul și orchestra „Claudiopolis”, dirijată de Vlad Eniu, au avut în repertoriu fragmente din Magnificat (RV610) de Antonio Vivaldi, Stabat Mater de G.B. Pergolesi și Requiem de D. Cimarosa.

Distribuția a fost completată de dansatorii Ioana Cristina Terebesy, Camelia Rațiu, Oana Siminic, Andreea Ilincariu, Marc Ambruș, Alexandra Nuna, Sergiu Hosu și Antonio Mon, sub coregrafia lui Vlad Sebastian și coordonarea artistică a Inei Hudea.

Concertul a fost organizat de Scena Urbana, alături de corul și orchestra Claudiopolis dirijate de Vlad Eniu, regizor Ina Hudea, cu susținerea Primăriei și Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca și a Iulius Mall Cluj-Napoca.

foto: Municipiul Cluj-Napoca

Read Previous

Cum arată amfiteatrul “Sergiu Duca” reabilitat de către UMF Cluj. Galerie FOTO

Read Next

Compania fostului premier ceh, Andrej Babis, a preluat 65% din compania clujeană East Grain