efainlacluj.ro

VIDEO. Cum arata casa de din Faget vanduta cu 1,6 mil. de euro

O casa din Faget, Cluj, a fost vanduta cu 1,6 milioane de euro.

Agentul imobiliar care a vândut casa – Cristina Ciobanu, specializată pe vânzarea proprietăţilor premium – a postat pe Facebook un anunţ în care arăta că vila a fost cumpărată după numai trei luni de la punerea pe piaţă la preţul de 1.623.000 de euro, preţul cerut iniţiat.

„Vila este construita şi finisată cu multa atenţie la detalii şi materiale de calitate înaltă, design cu stil şi ambianţă plăcută, o locaţie deosebită cu vecini foarte de treabă şi curte amenajata de specialişti în domeniu. Imobilul se afla în cea mai râvnită zona din Făget, şi anume D.D. Roşca, şi nu i se potriveşte oricui, deoarece este recomandată doar proprietarilor cu personalitate” spun reprezentantii imobiliari

„Bucătăria, finisată cu materiale speciale aduse tocmai din Brazilia, sufrageria care iese din cotidian şi zona de living, dotata cu un şemineu şi proiector mare pentru filme (că la cinema), de unde se poate ajunge direct pe una dintre terasele exterioare acoperite. Iar aici – surpriza! Doar apăsând un buton puteţi avea un TV cu un sistem care uimeşte vizitatorii şi prietenii. Acesta iese din mobilă şi e perfect pentru serile în care aveţi chef de un film bun cu un pahar de vin sau un meci de fotbal împreună cu prietenii.” Vila are şemineu, o sala de sport şi saună. 

Read Previous

VIDEO. Ce spune Daniel Metz despre inceputurile IT-ului si viitorul acestuia la Cluj

Read Next

VIDEO. Cum arata o zi din viata Motilor la 100 km de Cluj-Napoca in Apuseni

Leave a Reply