efainlacluj.ro

VIDEO DRONA. Cum arata terenul de fotbal construit pe acoperisul unui bloc din cartierul Buna Ziua

Un bloc din Cluj-Napoca are pe acoperis teren de fotbal sau bascket. Terenul a fost construit pe unul dintre noile blocuri din cartierul Buna Ziua.

Terenul este cu adevarat desprins din filmele americane, unde te poti bucura de o partida de basket alaturi de prieteni sau vecini, bucurandu-te de un view cu totul special

Pentru acest proiect, constructorii au folosit pardoseala sportivă Comfort+. Acest sistem presupune aplicarea a 4-a straturi de rășini peste un covor moale din cauciuc lipit pe placa de beton. Elasticitatea sistemului asigură jucătorilor un confort maxim, reducând riscurile de accidentare.

3 Reviews

Jalnic
1

Jalnic

Știre de 💩,este o clădire cu liceu , întâmplător stau pe aceasta strada !Totusi ,ma intreb nu v ati saturat sa mințiți lumea cu știri fake???

1

Bloc? Wtf

Voi realizati faptul ca "blocul" este un liceu privat ELF care nu are nici o legatura cu activitatea recreationala publica? Foarte greu sa informati publicul cum trebuie.

1

Prost

Sunteți josnici ! Nici măcar nu știți ce arătați în poze ! Ala nu e bloc , e liceu teoretic privat . Iar ala e terenul de sport al liceului . Vai de capu vostru

Write a Review

Read Previous

VIDEO. Atmosfera ca pe stadioanele din America de Sud in sala Polivalenta BT Arena

Read Next

Scrisoarea transmisa catre ”E fain la Cluj!” de Marius Balo, clujeanul intemnitat in China de 8 ani de zile