efainlacluj.ro

VIDEO. La Cluj incepe Campionatul European de fotbal U21. Italia, Franta, Elvetia si Norvegia joaca la Cluj.

UEFA Under 21 Championship 2023 se joacă la Cluj-Napoca

Pentru prima dată, un turneu de anvergură europeană se dispută în două mari orașe ale României, la Cluj-Napoca și la București.

Turneul final UEFA Under 21 Championship va avea loc în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023 în România și Georgia.

Țara noastră va găzdui nu mai puțin de 15 meciuri ale turneului final: la Cluj-Napoca se vor desfășura meciurile Grupei D în care se vor înfrunta Franța, Italia, Norvegia și Elveția și, apoi, un sfert de finală.

La București se vor disputa meciurile Grupei B, din care fac parte România, Spania, Ucraina și Croația, plus un meci din sferturile competiției și o semifinală.

Meciurile vor avea loc pe stadioanele Ghencea și Rapid – Giulești în București și pe Cluj Arena și Dr. Constantin Rădulescu la Cluj-Napoca.

În Georgia se vor juca meciurile din Grupa C din care fac parte Germania, Anglia, Cehia, Israel, meciurile din Grupa D cu Portugalia, Țările de Jos, Belgia și Georgia, iar apoi două sferturi de finală, o semifinală și finala competiției.

România participă pentru a treia oară consecutiv la această competiție.

Read Previous

VIDEO. Biserica „Sfântul Dumitru” din Florești, târnosită de patru ierarhi

Read Next

Expozitie inedita la Cluj: „Autoportretul” lui Vincent Van Gogh și multe alte opere realizate din materiale reciclate. Galerie FOTO