efainlacluj.ro

VIDEO. Mircea Bravo își promovează noul film, Nuntă pe Bani, în autobuzele din București. A făcut SHOW cu muzicanții și mireasa.

Într-o mișcare inedită de promovare, actorul și regizorul Mircea Bravo și-a adus noul film, “Nuntă pe Bani,” direct în mijlocul orașului București. Pentru a atrage atenția asupra producției sale cinematografice, Mircea Bravo a organizat un eveniment surpriză pe autobuzele publice din Capitala României. Alături de el s-au aflat mireasa și o echipă de muzicieni care au oferit un spectacol memorabil pasagerilor.

Într-un moment în care promovarea filmelor se face predominant pe rețelele de socializare sau prin conferințe de presă tradiționale, Mircea Bravo a optat pentru o abordare mai personală și directă.

Evenimentul a fost documentat printr-un videoclip care a fost rapid distribuit pe rețelele de socializare, sporind interesul pentru film. Această inițiativă inovatoare a reprezentat o modalitate unică de a atrage publicul și de a promova producția cinematografică locală într-un mod distractiv și neconvențional.

Read Previous

Despre solidaritate și ajutor: Povestea eroilor din Poliția Cluj. Un gest de omenie în agitația urbană

Read Next

UMF oferă sprijin studenților israelieni și palestinieni în contextul războiului.