Persoanele cu dizabilități din Cluj-Napoca pot depune cereri pentru persoanele cu dizabilități.
În Miercurea Săptămânii Sfintelor Pătimiri, Biserica Ortodoxă își amintește de femeia păcătoasă care a spălat picioarele Mântuitorului cu lacrimi și le-a uns cu mir, înaintea Patimii Sale. Această poveste este relatată în Evanghelia după Luca (7:36-50) și este considerată un simbol al pocăinței și îndreptării omului care greșește.
Înalt Preasfințitul Andrei, Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, explică că această zi simbolizează faptul că, indiferent de cât de mult am greșit în trecut, putem să ne întoarcem către Dumnezeu și să ne pocăim sincer. Acest act de pocăință trebuie să fie însoțit de un sentiment profund de umilință și recunoștință față de Dumnezeu, precum cel al femeii păcătoase.
Înalt Preasfințitul Andrei mai spune că această zi ne îndeamnă să ne examinăm conștiința și să ne recunoaștem greșelile, astfel încât să putem găsi iertarea și să ne îndreptăm. Este important să ne amintim că Dumnezeu este plin de compasiune și milostivire și că este mereu pregătit să ne primească înapoi, indiferent de câte greșeli am făcut.