efainlacluj.ro

VIDEO. Suma impresionanta pe care a refuzat-o Mircea Bravo pentru a promova jocurile de noroc

Mircea Bravo spune că a fost contactat de mai multe ori de case de pariuri pentru a le face reclamă. La început, i-au propus câteva mii de euro, iar ultima ofertă a ajuns la 100.000 de euro. Cunoaște oameni care s-au mutat din țară ca să poată ieși din cercul vicios al jocurilor de noroc. 

La întrebarea de ce se implică în demersul de eliminare a reclamelor la jocurile de noroc, Mircea Bravo spune simplu că e un domeniu care intră în categoria celor cu care nu vrea să se asocieze.

„Acum vreo 7 ani, am primit primele oferte pentru a mă asocia cu casele de pariuri și jocul de noroc. Am zis pas. Pe parcurs sumele tot creșteau. Se crea așa o stare de frică, ca și cum ratam ceva, ca la criptomonede. Tot sume mai mari, mai mari”, mărturisește acesta.

Mircea Bravo spune că, la început, a primit oferte de câteva mii de euro de la casele de pariuri, pentru ca, în 2021, suma să crească până la 100.000 de euro: „Cred că toată lumea care se învârte în domeniul divertismentului și care are o expunere publică a primit o ofertă de impact din zona asta a jocurilor de noroc”.

Read Previous

VIDEO. Cadre impresionante de la concertele lui Andre Rieu de la Cluj. Peste 38.000 oameni au asistat la concertele din BT Arena.

Read Next

In doar 8 luni clujenii au obtinut 260.000 bilete de BUS in schimbul a peste 2,5 milioane de ambalaje reciclate.