efainlacluj.ro

Vrei sa faci o fapta buna de Mos Nicolae? Studentii de la USAMV aduna alimente neperisabile pentru persoanele defavorizate

Stiati ca pe 5 decembrie este Ziua Internațională a Voluntarilor?! Felicitari tuturor voluntarilor pentru ceea ce faceti!!

De Ziua Internațională a Voluntarilor, marcată prin Rezoluția Adunării Generale ONU din 1985, ne bucurăm să vă anunțăm că inițiativa caritabilă Banca de Alimente revine în organizarea studenților noștri!

Astfel, începând de luni 5 decembrie și până vineri, 9 decembrie 2022, între orele 10.00 – 14.00, studenți voluntari de la asociațiile universității vor prelua donații în alimente neperisabile, în clădirea din parcarea principală a campusului.

Acțiunea de caritate este destinată persoanelor din medii defavorizate, care vor beneficia de aceste donații prin intermediul partenerului USAMV Cluj-Napoca, Crucea Roșie Română Cluj, care le va transporta, în perioada 12 decembrie – 16 decembrie, spre familii care au nevoie de ajutorul nostru.

Vă așteptăm cu drag alături de studenții noștri, pe care îi felicităm și de această dată pentru implicarea în cauze comunitare și caritabile!

Read Previous

3 profesori clujeni au fost decorati cu Ordinul “Meritul pentru Invatamant” in grad de cavaler de catre Klaus Iohannis.

Read Next

Cosurile de gunoi cu dispenser de pungi pentru CAINI, folosite de clujeni pentru resturile alimentare. 🦮😏