efainlacluj.ro

Andre Agassi și Steffi Graf au acceptat greu invitația de a juca în România. Ciorcilă: “A trebuit să le explicăm cât de sigur e Clujul”

Andre Agassi și Steffi Graf, doi dintre cei mai titrați sportivi din istoria tenisului, și cu siguranță cei mai cunoscuți soți din această disciplină, au jucat astăzi un meci demonstrativ la Cluj-Napoca. Ei au înfruntat cuplul Simona Halep – Andrei Pavel, într-un eveniment mult așteptat de fanii tenisului din România.

Agassi și Graf au sosit în România în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru a participa la această întâlnire specială. Organizatorul evenimentului, Patrick Ciorcilă, a dezvăluit că a fost nevoie de o muncă intensă pentru a-i convinge pe cei doi că România este o țară sigură. „Au fost îngrijorați de partea de security, a trebuit să le explicăm cât de sigură e România, cât de sigur e Clujul. Alături de Simona, Țiriac, domnul Năstase au contat foarte mult în poveste. Doamna Virginia Ruzici, cu toții au o istorie cu ei doi și ne-a ajutat foarte mult“, a spus Ciorcilă.

După ce s-au convins că România este o țară sigură, Agassi și Steffi Graf au lăsat fițele deoparte și nu au înaintat nicio cerință specială către hotelul de cinci stele, Radisson Blu, unde vor fi cazați. Este de remarcat că Steffi Graf, cunoscută pentru modestia sa, a acceptat să vină la Cluj-Napoca chiar vineri, în ziua în care a împlinit 55 de ani

Read Previous

Simona Halep a ajuns la festival: ”Mă bucur foarte mult că am revenit la Cluj!”

Read Next

Seară magică la Cluj cu Agassi, Graf, Halep, Țiriac sau Năstase. Legendele tenisului mondial la Cluj! FOTO