efainlacluj.ro

Au început lucrările la Liceul și Sala de Sport din cadrul HUB-ului Borhanci.

Au început lucrările la Liceul și Sala de sport din cadrul HUB-ului Borhanci. Infrastructură educațională și sală de sport pentru 360 elevi

După demararea lucrărilor la bazinul de înot, a început și construcția liceului și sălii de sport din cartierul Borhanci, parte a proiectului complex „Dezvoltare infrastructură educațională (HUB educațional) și de sănătate (Unitate de Sănătate – Centru de excelență pentru protonoterapie), dezvoltare infrastructură sportivă (Bazin de înot, Bază sportivă) și Pădure-Parc.”

Liceul va avea o capacitate de 360 elevi (o sală de sport, 12 săli de clasă, 6 cabinete de limbi străine și 3 laboratoare), 24 cadre didactice și personal auxiliar și 90 de vizitatori (sală multifuncțională). Valoarea totală a investiției este de 29.810.924,96 lei+TV.

Viitorul imobil va avea 2 corpuri, iar unul dintre acestea va fi sală de sport cu 195 locuri î gradene care va permite desfășurarea de competiții sportive pentru o paletă largă de sporturi: handbal, baschet, volei, minifotbal, dansuri sportive, gimnastică, tenis, etc.

Mai multe detalii privind proiectul: https://www.facebook.com/share/v/qbTrf4rbCWxuHuey/

Read Previous

Proiectul Față-Verso. O poveste de teatru a ajuns la cea de-a doua ediție

Read Next

VIDEO. Aeroportul din Cluj a inaugurat “CU PASAGERI” noul terminal! Vezi cum arata.