efainlacluj.ro

Banca Transilvania și Simona Halep continuă parteneriatul.

Cu bucurie, Banca Transilvania și Simona Halep anunță continuarea colaborării începute în 2018.

Datorită noului contract, Simona Halep este, și de acum înainte, ambasadorul BT prin care dorim să inspirăm și să mobilizăm românii. Vom vorbi împreună cu unul dintre cei mai mari sportivi ai României despre muncă, performanță, succes, curaj, motivație, sacrificiu și reziliență.

”Pentru mine este o mare bucurie să anunț astăzi parteneriatul cu Banca Transilvania pentru că a fost de-a lungul timpului, pentru mine, mai mult decât un partener, ci și un prieten, care mi-a fost alături la bine și la rău. Împărtășim aceleași valori – curaj, ambiție, sacrificii și perseverență – și avem deja o istorie împreună, în care s-a văzut că ne potrivim și facem treabă bună împreună.”
Simona Halep

Parteneriatul Banca Transilvania – Simona Halep a început în 2018, din dorința de a-i face cât mai mândri pe români, având în vedere că în tenis Numărul 1 mondial pentru 64 de săptămâni are semnătura unei românce. De atunci, mesajele BT de 1 Decembrie au fost transmite prin intermediul Simonei Halep, prin campanii precum Hai să facem treabă, România! La mulți ani, România! sau, cel mai recent, în 2023, Drumul greu te duce mai departe.

Read Previous

Clujul este județul cu cele mai bune rezultate la bacalaureat 2024. Care sunt cele mai slabe județe din România.

Read Next

A jucat la CFR Cluj 3 sezoane iar acum a semnat cu una dintre echipele de TOP din Franța!