efainlacluj.ro

Campionat Național de Raliuri pentru Femei în acest weekend la Cluj!

🔹𝐒𝐟𝐚𝐫𝐬𝐢𝐭 𝐝𝐞 𝐬𝐚𝐩𝐭𝐚𝐦𝐚𝐧𝐚 𝐩𝐥𝐢𝐧 𝐝𝐞 𝐚𝐝𝐫𝐞𝐧𝐚𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐥𝐚 𝐂𝐥𝐮𝐣

🏎𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐖𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐑𝐚𝐥𝐥𝐲, 𝐞𝐝𝐢𝐭𝐢𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟑

📅🚗Vineri, 15 septembrie a.c., începând cu ora 18:00, pe esplanada Cluj Arena va avea loc 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐭𝐮𝐥 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯 al celei de-a treia etape a 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐢𝐨𝐧𝐚𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐖𝐨𝐦𝐞𝐧 𝐑𝐚𝐥𝐥𝐲 – 𝐁𝐨𝐬𝐜𝐡 𝐂𝐚𝐫 𝐒𝐞𝐫𝐯𝐢𝐜𝐞, ediția 2023, competiție automobilistică dedicată doamnelor și domnișoarelor.

📌Astfel, pe durata a două zile, în 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝟏𝟓-𝟏𝟔 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝐚.𝐜., la Cluj-Napoca se va desfășura Trofeul Castrol, în cadrul căruia concurentele 🏎pasionate de motorsport și adrenalină își vor demonstra talentul, îndemânarea și abilitățile la volan.

✅La evenimentul din acest an, care este unul 🎉aniversar, fiind celebrați cinci ani de la prima ediție Women Rally, vor lua parte și nume consacrate din istoria sportului românesc, precum Alina Alexandra Dumitru și Carmen Amariei.

🎯Organizat și desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, Campionatul Național Women Rally are ca obiectiv stimularea doamnele și domnișoarele pasionate de mașini de a câștiga mai multă încredere la volan, de a deveni șoferi mai buni, precum și promotori ai conducerii defensive.
Informații suplimentare pot fi obținute accesând link-ul https://womenrally.ro/cluj/.

Read Previous

Mesajul transmis de Emil Boc către Simona Halep: ”Sunt atât de supărat!”

Read Next

Copiii din zona Pata Rât sunt preluați în fiecare dimineață cu autobuze speciale pentru a fi duși la școală