efainlacluj.ro

Mesajul transmis de Emil Boc către Simona Halep: ”Sunt atât de supărat!”

Cea mai bună tenismenă a României, Simona Halep, a fost suspendată recent pentru o perioadă de 4 ani de zile, în urma scandalului de DOPAJ in care este implicata.

Cu multe meciuri jucate la Cluj atât în turnee oficiale cât și în spectacole pentru public, primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, nu a rămas impasibil la auzul veștii că sportiva noastră a fost suspendată pentru 4 ani din toate competițiile oficiale.

”Sunt atât de supărat, este o mare nedreptate care i se face acestei sportive, sunt convins că la recurs va avea câștig de cauză. Simona Halep nu merită un asemenea tratament. Sunt absolut convins și bag mâna în foc că acest sportiv nu s-a dopat intenționat pentru a obține avantaje în raport cu alți competitori. Simona Halep este un om cu rădăcină sănătoasă în materie de valori, un om care toată viața prin munca s-a afirmat. Această nedreptate pe care o are sunt convins că va fi depășită la un moment dat, sunt alături de ea din tot sufletul și o susțin.” a spus Emil Boc

Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a admis că în toată această perioadă nefastă pentru Simona Halep, a ținut legătura constant cu tatăl Simonei Halep, Stere Halep, pe care l-a asigurat de toată susținerea.

Read Previous

Urban Playfield revine în acest weekend la Cluj-Napoca.

Read Next

Campionat Național de Raliuri pentru Femei în acest weekend la Cluj!