efainlacluj.ro

Cârd de căprioare superb surprins pe dealurile din Cluj-Napoca in zona Borhanci. VIDEO

Într-o lume agitată, unde urbanizarea ia amploare, natura sălbatică pare să fie din ce în ce mai rară. Dar pentru un clujean, cea mai recentă plimbare prin cartierul Borhanci din Cluj-Napoca a adus o experiență uimitoare. În timp ce se plimba prin zona de deal din apropierea casei sale, a avut ocazia să vadă un card de caprioare.

Aceasta este o veste bună pentru iubitorii de natură și pentru cei care locuiesc în Cluj-Napoca, deoarece mulți oameni cred că sălbăticia și orașul nu se îmbină. Dar surpriza acestui clujean a dovedit că aceste animale minunate pot fi întâlnite și în mediul urban.

Filmarea pe care a postat-o pe Facebook arată că cardul de caprioare se mișca într-o zonă dens populată, la doar câțiva kilometri de centrul orașului. Acest lucru poate fi o dovadă a faptului că animalele sălbatice se adaptează la medii noi și reușesc să supraviețuiască în ciuda urbanizării.

Observarea acestei specii rare de animale în mediul său natural este o experiență unică, iar acest clujean a avut norocul să fie martorul acestui moment magic. Întâlnirea cu caprioarele ne amintește de frumusețea și valorile naturii și de importanța protejării habitatelor lor naturale.

Read Previous

Gest fain la Cluj! Peste 100 de copii din satele Clujene adusi la Cluj pentru un concert educativ. GALERIE FOTO

Read Next

Statia de BUS “Electromontaj nord” va fi relocata la o distanta de 200 metri.