efainlacluj.ro

Catalin Botezatu isi va prezenta colectia la evenimentul City Fashion Kids, care va avea loc la Cluj!

Cătălin Botezatu și alți designeri vin la City Fashion Kids din Iulius Mall Cluj. Va avea loc și un târg cu haine pentru copii

Micii exploratori au zilnic noi provocări și au nevoie de articole vestimentare cool, care să-i însoțească în fiecare aventură. În perioda 13 – 15 martie 2023, în Iulius Mall Cluj va avea loc City Fashion Kids, eveniment ce aduce o prezentare de modă cu ținute inspirate pentru cei mici, dar și un târg cu vânzare, unde vei găsi o colecție întreagă de articole vestimentare dedicate tuturor vârstelor și preferințelor. La show-ul fashion printre invitații speciali vor fi și designerul Cătălin Botezatu și artista Paula Hriscu. Detalii găsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

 

Primăvara este tot mai aproape, iar hainele copiilor potrivite acestui sezon trebuie scoase la iveală. Înainte de a decide să achiziționezi modele noi, vino la prezentarea de modă City Fashion Kids, care va avea loc pe 13 martie, începând cu ora18:00, în Atriumul Iulius Mall Cluj și cu siguranță vei găsi inspirație pentru cele mai potrivite ținute. La eveniment își vor prezenta colecțiile: designerii Cătălin Botezatu, Irina Silaghi,Bianca Sas, Nicoleta Marin cu brandul Two Kids, Zaggaro by Andreea Costache, Gaiyo by Alexandra Morar, Bombonica by Antonia Popescu și brandul Lozan Fashion, ale cărui creații vor fi prezentate de fotbaliștii de la Academia U Cluj Luceafărul. De hair-styling-ul și make-up-ul modelelor City Fashion Kids se vor ocupa specialiștii de la GETT’S Color Bar Salon din Iulius Mall Cluj. Partener este și magazinulTommy Hilfiger, iar intrarea la fashion show este liberă. 

Mai mult decât atât, pe 14 – 15 martie, creațiile tuturordesignerilor vor fi expuse la un târg tematic, situat în zona H&M din Iulius Mall Cluj. Evenimentul este organizat de Corina Campian, care a pregătit și o mulțime de alte suprize pentru această ediție.

 

De la târg pot fi achiziționate ținute pline de culoare și veselie, confortabile, care să le permită atât copiilor, cât și adolescenților să-și exprime personalitatea și să se miște liber, dar să fie și în tendințe.

Read Previous

Emil Boc: “U Cluj a jucat precum Bayern Munchen in meciul cu PSG” 😃 Cu cine tine in derby-ul Clujului!

Read Next

UBB și The Duke of Edinburgh International Award, anunță un program international de dezvoltare pentru tineri intre 14 si 24 ani.