efainlacluj.ro

CFR Cluj se desparte de un jucător pentru o sumă de peste 5 mil. €. Neluțu Varga: “99% se face transferul”.

Ioan Varga, patronul grupării din Gruia, a anunțat că transferul kosovarului Krasniqi care este 99% făcut, iar CFR Cluj va încasa o sumă imensă pentru campionatul nostru: peste 5 milioane de euro.

Transferul lui Krasniqi se face azi sau mâine, este o chestiune de detaliu. Rămâne pista Franța, dar cel mai probabil oferta făcută de clubul italian va fi mai concretă. Suma este de peste 5 milioane de euro. Vom lua un columbian în locul lui. 99% este transferat”, a transmis Varga, conform iamsport.ro.

Kosovarul Krasniqi a foat adus la CFR Cluj de către Dan Petrescu pentru o sumă de doar 200.000 €.

În locul Krasniqi, CFR Cluj vrea să aducă un fotbalist columbian care joacă pentru un club din Europa. Deși numele jucătorului nu a fost dezvăluit, iAMSport susține că ardelenii sunt dispuți să plătească 700.000 de euro pentru el.

„Columbianul pe care îl vrem adus este o adevărată comoară în lumea fotbalului. Suntem convinși că acesta va fi un transfer care va stârni multe reacții pozitive. Suma pe care suntem dispuși să o investim arată clar că avem încredere în potențialul său. Momentan păstrăm secretul numelui și al clubului său actual, dar vom face anunțul oficial în curând”, a spus Ioan Varga, pentru sursa citată mai sus.

Read Previous

Cum arată parcul de 5 hectare care va fi inaugurat la Cluj-Napoca la sfârșitul anului. Galerie FOTO

Read Next

Un nou meci cu ploaie de goluri pentru Universitatea Cluj in Liga 1.