efainlacluj.ro

Cluburile Rotary din Cluj au inaugurat la Spitalul Oncologic un spațiu de așteptare destinat pacienților și aparținătorilor.

În urma eforturilor îndelungate, cluburile Rotary din Cluj au inaugurat astăzi un spațiu destinat pacienților și aparținătorilor din cadrul Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta”.

Spațiul face parte dintr-un proiect de 37.400 euro care presupune amenajarea altor 3 saloane și formarea personalului din INSTITUT.

Acest proiect este o picatura intr-un ocean raportat la cât merită personalul Institutului Oncologic “Prof. Dr. Ion Chiricuta” care tratează anual mii de pacienți. La fel serveste ca un mic sprijin pentru cei care se lupta zi de zi cu o boala necrutatoare.


Cluburile Rotary partenere isi exprima prin acest proiect angajamentul fata de comunitate!

Clujenii mulțumesc tuturor Cluburilor Rotary partenere implicate în acest proiect: Rotary Club București Cișmigiu, Rotary Club ‘Samvs’, Rotary Hoia, Rotaract Cetățuie, Rotary Cetățuie, Rotary Club Badia-Lendinara-Altopolesine, Rotary Club Chisinau, Rotary Club Budapest-City, Rotary E-Club Colonne d’Ercole.

Read Previous

După 9 ani de mandat, Iohannis a promulgat Legea Educației cu surle si trâmbițe, însă așteaptă de la ceilalți să o pună în aplicare.

Read Next

Compania maghiară Wizz Air a aniversat pasagerul cu numărul 17 milioane pe Aeroportul din Cluj