efainlacluj.ro

Clujenii care ofera experiente pe Stand Up Paddle printre insule din strainatate

Au inceput din 2018 să realizeze evenimente pe lacurile de munte din Cluj, iar astăzi oferă experiențe inedite printre insule, pe mări sau lacuri din țări precum Croația, Grecia, Ungaria, Egipt, Italia, Spania sau Cipru.

Despre Sunny SUP este vorba, un grup fain de oameni care din pasiune pentru STAND UP PADDLE (SUP) au ajuns să ofere experiente pe apă, atât pentru începători cât și pentru cei care practică deja acest sport.

”Pasiunea pentru acest sport ne-a împins să ducem experiențele mai departe, să explorăm zone noi înconjurati de oameni faini. Am început pe lacurile locale din Cluj, Tarnița, Beliș sau Someșul Cald, însă dorim să ne reinventăm frecvent cu noi provocări! Așa am ajuns să ducem activitatea noastră pe mările și lacurile de peste hotare. Grupurile de participanti sunt majoritare din Cluj dar avem și participanți care vin din orașele apropiate, Oradea, Satu Mare, Bistrița sau chiar București & Iași.”

Aceștia mai spun că experiențele pe mare sunt diferite față de cele de pe lac, dar deloc mai dificile, deoarece treseele sunt în zone fără valuri, cu o mare lină și mai ales limpede, cu ape turcoaz și cu insule de poveste.

”Organizăm experiențele din străinătate în zone deja testate de noi, iar traseele zilnice pot fi duse la bun sfârșit chiar și de începători, e mult mai ușor decât pare și se învață în câteva minute. Bineînteles, dacă sunt zile cu valuri măricele și un vânt care poate împiedica activitatea, ne reprofilăm spre activități precum bike, hiking sau trasee turistice. La fiecare eveniment se îmbină sportul cu distracția, astfel facem ceea ce ne place într-un mod sănătos și plăcut.” spune Cristian Ardelean

Nu doar activitatea zilnică are un rol inedit ci și cazarea aleasă.

”Încercăm să oferim o experiență diferită și când vine vorba de cazare și pentru că suntem iubitori de natură, ne-am îndreptat atenția către căsuțe cochete situate în campinguri din arii protejate lângă malul mării. Astfel, pe lângă plăcerea de a te trezi liniștit la câțiva metri de mare, mai suntem întâmpinați de sunetul păsărelelor sau de vizitele veverițelor ori iepurilor care zburdă prin camping.”

Cum se desfasoară o editie SUPer Experience marca Sunny SUP?

Vedeti in video-ul de mai jos

Sunny SUP Cluj a organizat anul acesta experiențe în România, Egipt, Croația și Grecia. În următoarele săptămâni vor fi din nou prezenți în Croația, iar cei care doresc să se înscrie la un eveniment pot vedea detaliile pe site-ul www.SunnySUP.ro precum și pe Facebook sau Instagram.

Va lasăm mai jos câteva fotografii de la evenimentele organizate de ei.

Read Previous

VIDEO! Universitatea Babes Bolyai ofera posibilitatea de inscriere ONLINE la una dintre cele 22 de facultati!

Read Next

FOTO. Malurile Somesului se modernizeaza de la str. Donath pana in zona Camerei de Comerț și Industrie. Data limita: primavara 2023

Leave a Reply