efainlacluj.ro

Dan Petrescu a elogiat noul club la instalarea pe banca tehnica: “Este cel mai mare club pe care l-am antrenat!”

Dan Petrescu a părăsit-o pe CFR Cluj în această vară după cinci titluri cucerite în Gruia și a ales să semneze cu Jeonbuk Hyundai, echipă din campionatul Coreei de Sud. Tehnicianul de 55 de ani a susținut astăzi și prima conferință în calitate de antrenor al clubului și a vorbit la superlativ despre gruparea de pe continentul astiatic.

Antrenorul român a transmis că este onorat să se afle pe banca sud-coreenilor și a oferit de asemenea și o declarație curajoasă, spunând că Jeonbuk este probabil cea mai puternică echipă dintre cele antrenate de el până acum.

Este o onoare pentru mine să mă aflu la cel mai mare club din Coreea și Asia. Sunt extrem de încântat și fericit să fiu aici. Decizia am luat-o pentru că atunci când am antrenat în China, am jucat în Champions League împotriva lui Jeonbuk, iar în acea perioadă, echipa era foarte bună. Când am venit în oraș am văzut facilități bune, am văzut fanii, totul. Am fost impresionat din ce am văzut și am visat într-o bună zi să fiu aici, să antrenez la un astfel de club. Am multă experiență ca antrenor însă cred că este cel mai mare club pe care l-am antrenat vreodată și că este o mare responsabilitate pentru mine, știu asta. Sunt fericit și nerăbdător pentru această experiență și cred că am ales clubul potrivit, la momentul potrivit pentru mine“, a transmis antrenorul, potrivit Sport.ro.

Read Previous

A dat BAC-ul la Cluj, obtinand o medie peste 9, acum a devenit cel mai bine cotat fotbalist din Romania. Are doar 21 de ani.

Read Next

VIDEO Emotionant. Un roman s-a despartit de masina lui, Dacia 1310, dupa 34 de ani. A inceput sa planga.