efainlacluj.ro

Din 30 noiembrie clujenii vor circula pe autostrada pana la Sibiu, Alba Iulia si Deva

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii informează că marți, 30 noiembrie 2021, deschide circulația pe Lotul 2 din Autostrada Sebeș – Turda, conform Planului de Management de Trafic aprobat de către CNAIR și IGPR.

”Menționăm că traficul va rămâne restricționat pe o bandă pe sens, pe o distanță de 1,5 km, până în luna aprilie-mai 2022. În zona Dealului Oiejdea, unde au apărut alunecări de teren, una dintre căi nu este încă finalizată. Ca atare, pe acest sector -de 1,5 km- se va circula în ambele sensuri, dar pe o singură cale, în regim de Drum Național. Situația a impus limitarea vitezei la 60 km/h în zona respectivă, dar și limitarea la 100 de km/h pe restul lotului 2. ” anunta autoritatile

Constructorul va trebui să monteze toate elementele de siguranță și să semnalizeze prin marcaje provizorii zonele unde acestea nu sunt definitivate.

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii și CNAIR au luat decizia deschiderii circulației anul acesta, dar cu restricțiile impuse de situația din teren. Deschiderea circulației nu va însemna însă că Antreprenorul va fi scutit de finalizarea tuturor lucrărilor, așa cum prevede contractul. Deși se află în întârziere, antreprenorul și-a asumat că încheie toate lucrările, până în aprilie 2022.

Read Previous

Un clujean in TOP 10 Forbes al celor mai bogati romani

Read Next

U Cluj va juca cu suporteri meciul cu Astra de marti, 30 noiembrie, pe Cluj Arena

Leave a Reply