efainlacluj.ro

FOTO. Seară de teatru memorabilă la Zilele Clujului: Florin Piersic aplaudat de mii de clujeni într-un public record

În cadrul evenimentelor festive ale Zilelor Clujului, o seară de teatru a devenit o adevărată reușită, atrăgând mii de clujeni entuziaști la scenă deschisă.

Publicul a avut privilegiul de a aplauda și de a se bucura de prezența unei legende a cinematografiei și teatrului românesc, maestrul Florin Piersic. Această seară emoționantă, care a avut loc joi, a fost marcată de momente de râs susținute de actorii talentați de la Teatrul Național din Cluj-Napoca, iar prezența unui număr record de spectatori a adăugat un plus de strălucire evenimentului.

Spectatorii prezenți la evenimentul din cadrul Zilelor Clujului au avut privilegiul de a se bucura de prestația incomparabilă a lui Florin Piersic, un titan al cinematografiei și teatrului românesc.

Carisma și talentul său au captivat inimile publicului, iar aplauzele entuziaste au răsunat la scenă deschisă. Momentul a fost încununat de interpretările de excepție ale actorilor de la Teatrul Național din Cluj-Napoca, care au oferit o experiență teatrală memorabilă

Read Previous

VIDEO. Doi copii surprinsi “la joacă” pe acoperișul unui bloc. Un martor a sunat imediat la 112

Read Next

Public record și seară de teatru cu Florin Piersic și un omagiu al comunității la Zilele Clujului