efainlacluj.ro

VIDEO. Doi copii surprinsi “la joacă” pe acoperișul unui bloc. Un martor a sunat imediat la 112

Un incident șocant a avut loc recent pe strada Florilor din Florești, județul Cluj, unde doi copii au fost filmați în timp ce se jucau pe acoperișul de țiglă al unui bloc.

Imaginile surprinse de un martor ocular au alarmat comunitatea și au condus la o intervenție rapidă a autorităților. Încă nu se cunoaște modul în care cei doi copii au ajuns pe acoperiș, însă pericolul și lipsa de supraveghere într-o astfel de situație au fost evidentiate în această incidentă.

Martorul ocular, o femeie aflată în zonă, a observat cu stupoare cum doi copii, o fată și un băiat, se aventurau pe acoperișul de țiglă al unui bloc cu patru etaje.

Aceasta a filmat întreaga scenă și a reacționat imediat, sunând la numărul de urgență 112 pentru a alerta autoritățile despre situația periculoasă în care se aflau cei mici.

Imaginile surprinse de martorul ocular arată cum unul dintre copii se apropie de marginea acoperișului și privește în jos, fără să manifeste nicio teamă. Acest comportament temerar și inconștient evidențiază gravitatea situației și necesitatea intervenției imediate pentru a preveni un accident tragic.

Read Previous

Inca un urs vazut pe strazile comunei Apahida de langa Cluj-Napoca!

Read Next

FOTO. Seară de teatru memorabilă la Zilele Clujului: Florin Piersic aplaudat de mii de clujeni într-un public record