efainlacluj.ro

Începe școala. Vezi care sunt mijloacele de transport în comun dedicate elevilor din Cluj.

Începe școala iar CTP va crește frecvența mijloacelor de transport pe toate liniile și continuă programul autobuzelor școlare

Compania de Transport Public Cluj-Napoca SA anunță suplimentarea mijloacelor de transport în comun cu aprox. 25%, începând cu data de 11.09.2023, ca urmare a începerii noului an școlar.

În colaborare cu Primăria municipiului Cluj-Napoca, se va relua de marți, 12.09.2023, transportul elevilor din clasele 0 – 4 cu autobuze dedicate, pe 14 trasee, din cartierele: Mănăștur, Zorilor – Făget, Gheorgheni, Mărăști, Grigorescu, Bună Ziua, zona Iris si Lombului, spre școlile din zona centrală. Pentru mai multe detalii privind unitățile de învățământ deservite accesați link-ul https://ctpcj.ro/index.php/ro/orare-linii/transport-elevi

De asemenea, toți elevii au la dispoziție mijloace de transport special destinate având inscripția “TRANSPORT ELEVI” cu plecări după ora 7:10 din cartiere spre centrul municipiului și reîntoarcerea în jurul orei 14:00, pe următoarele linii:
– de autobuze 9, 24, 30, 31, 35, 39, 42, 43B, 46B;
– de troleibuze: 3, 5, 6, 25;
– de tramvaie: 101, 102 .

În colaborare cu Primăria comunei Florești, se va relua de marți, 12.09.2023, transportul elevilor la școlile Dumitru Tăuțan si Gheorghe Șincai din Florești, cu autobuze dedicate, pe 6 trasee. De asemenea, Primăria Apahida va asigura transportul elevilor din comună.

Se efectuează în continuare transportul tinerilor nedeplasabili cu dizabilități neuromotorii, cu microbuze special dotate, pe trasee stabilite de comun acord cu Primaria municipiului Cluj–Napoca si, respectiv: Direcția de Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca , Asociația Caritatea Umanitar Internațională, Grădinița Malteză, Asociația pentru Protejarea si Ajutorarea Handicapaților Motor (Centrul de zi Napoca Proteus, Clubul Prietenia si Tânărul Singuratic), Asociația Hans Spalinger, Școala Gimnazială Specială Transilvania Baciu.

Primăria municipiului asigură transportul elevilor din Colonia Sopor, Valea Fanatelor si Colonia Pata Rat către unitățile de învățământ.

Programele de circulație vor putea fi consultate pe site-ul companiei www.ctpcj.ro și în aplicația de mobil Tranzy.

Read Previous

Evenimente de poveste și mini festival Oktoberfest în această toamnă la Cluj!

Read Next

La Cluj are loc în aceste zile Conferința Internațională “Misiune pentru demnitate umană” cu peste 100 de participanți din peste 30 de țări.