efainlacluj.ro

Ioan Andone, fostul antrenor de la CFR Cluj trăiește 6 luni pe ani “la căldură”. Unde s-a mutat.

Ioan Andone, fostul antrenor de la CFR Cluj își împarte viața între București și Marbella, într-o armonie subtilă între două lumi distincte.

În vârstă de 64 de ani, fostul antrenor de la CFR Cluj și Dinamo București a dezvăluit că șase luni pe an le petrece pe tărâmul iberic, într-o reședință pe care și-a achiziționat-o în Spania.

Andone a explicat că alegerea de a sta doar șase luni în Spania este dictată de considerații fiscale, menționând că rezidența fiscală o deține în România. “Locuiesc la Marbella, dar nu pot să depășesc șase luni de stat acolo, pentru că rezidența fiscală o am în România”, a subliniat el, evidențiind astfel complexitatea aspectelor fiscale care îi guvernează mobilitatea.

Cu un ton sincer, Andone a comparat costurile vieții în cele două țări, afirmând că în Spania cheltuielile sunt mai reduse decât în București. “E mai scump la noi! Sincer! Taxele, impozitele, curentul…“, a mărturisit fostul antrenor, evidențiind discrepanțele economice între cele două destinații.

În Spania, Andone s-a bucurat și de comunitatea românească prezentă în diverse orașe precum Sevilla, Cadiz, Cordoba, Marbella și Malaga. Acesta a dezvăluit că există aproximativ 170.000 de români în aceste zone, iar comunitatea s-a organizat inclusiv în jurul unei biserici ortodoxe române, evidențiind solidaritatea și sprijinul reciproc în străinătate.

Cu toate acestea, Andone recunoaște că inițial nu credea că se va putea obișnui în Spania, însă farmecul locului l-a captivat, iar iarna este o experiență deosebită pentru el, fiind impresionat de frumusețea peisajelor și lipsa zăpezii

Read Previous

Târgul de Carte Gaudeamus, în plină desfășurare la Cluj-Napoca

Read Next

Alunecare de teren pe strada Uliului din Cluj-Napoca. Galerie FOTO