efainlacluj.ro

La Cluj se organizeaza o conferinta in care vor fi prezentate numeroase cercetari stiintifice din oncologie, radioterapie sau neurologie.

Deschiderea Conferinței Naționale “Zilele Profesor Ion Chiricuţă 1958-1988 – Interdisciplinaritate în diagnosticul şi tratamentul precoce al neoplaziilor”, organizată la Cluj-Napoca de Academia de Ştiinţe Medicale, a avut loc astăzi, 14 iunie, în Aula ”Iuliu Hațieganu” a universității noastre.

Pe parcursul celor 3 zile ale conferinței, vor fi prezentate numeroase cercetări ştiinţifice în domeniile Oncologie, Radioterapie, Imagistică, Hematologie, Ginecologie, Urologie, Gastroenterologie-Hepatologie, Pneumologie, ORL, Nefrologie, Dermatologie, Neurologie-Neurochirurgie, Chirurgie, Ortopedie, Anatomie patologică, Medicină internă, Medicină de familie, Endocrinologie, Pediatrie şi Chirurgie Oro-Maxilo-Facială.

Vineri, 16 iunie, între orele 11:00-14:00, în amfiteatrul Goina, se va desfășura o sesiune specială cu seniorii care l-au cunoscut şi au lucrat cu profesorul Ion Chiricuţă.
În aceeași zi, la ora 14:00, va avea loc, în Aula ”Iuliu Hațieganu”, lansarea de carte ”Medicina românească după pandemie”. Volumul a fost publicat la Editura Academiei de Științe Medicale și a fost realizat în urma opiniilor exprimate de 65 de specialişti în medicina românească din toate centrele universitare, personalităţi cunoscute în lumea medicală, cu privire la situaţia medicinei în perioada pandemiei şi după această perioadă.

Conferința se adresează personalului din domeniul medical de specialitate și este creditată cu 18 credite EMC.
Programul complet al conferinței poate fi consultat aici: bit.ly/3Jekjq1

Read Previous

VIDEO. Clujul inregistreaza prima pozitie din Europa la numarul de tranzactii NFC in mijloacele de transport. IQ DIGITAL

Read Next

Arhimandritul Efrem Vatopedinul din Muntele Athos, Grecia, a sustinut o conferinta la Cluj!