efainlacluj.ro

Marius Balo, clujeanul întemnițat în China timp de 8 ani, își lansează cartea la Cluj!

Într-un eveniment plin de emoție și curaj, Marius Balo, clujeanul care a suferit opt ani de detenție în China după ce a căzut victimă unei escrocherii, își lansează cartea tulburătoare, “Păturica Roz”, la Cluj-Napoca.

Această operă autobiografică oferă o incursiune profundă în viața sa, dezvăluind o experiență întunecată petrecută în temnițele comuniste chineze.

În cadrul evenimentului, două personalități emblematice ale orașului, Prea Sfințitul Benedict Bistrițeanul, episcop-vicar al Mitropoliei Clujului, și Leontin Horațiu Iuhas, președintele Fundației Doina Cornea, vor aduce cuvinte de încurajare și apreciere pentru puterea lui Marius Balo de a-și împărtăși povestea.

Lansarea va avea loc miercuri, 31 ianuarie 2024, începând cu ora 18 în librăria Cărturești din Centrul Comercial Platinia.

Cu “Păturica Roz”, Marius Balo nu doar că împărtășește o mărturie cutremurătoare, ci și deschide dialogul despre importanța libertății și luptei pentru drepturile individuale. Evenimentul se încheie cu oportunitatea pentru toți cei prezenți de a împărtăși gânduri și impresii, consolidând astfel legăturile comunitare în fața unei povești de curaj și speranță.

Read Previous

Studenții de la USAMV au câștigat un concurs pentru amenajarea peisageră a unei grădini publice. Proiect în valoare de 70.000€

Read Next

Două noi proiecte pentru creșterea siguranței rutiere pe drumurile din Cluj. Valoare cumulată de 6 milioane de €.