efainlacluj.ro

Mesajul luminos ”MI-E DOR DE TINE” din Cluj, a ajuns direct in Chicago, USA.

O instalație de lumini cu mesajul „Mi-e dor de ține” va ajunge în cea mai mare comunitate de români de peste ocean, la Chicago. Timp de două luni, aceasta va fi admirată pe clădirea „Britannica”. În același timp, în România, vor fi expuse instalații luminoase cu mesajele „Și mie” și „Te aștept”. Astfel, organizatorii își propun să creeze conexiuni între românii de acasă și cei de peste hotare.

Mesajul „Mi-e dor de ține” va fi vizibil timp de două luni în Chicago, unde locuiesc zeci de mii de români. Expoziția va fi posibilă în urma eforturilor Asociației Daisler.

Instalația „Mi-e dor de ține” a fost expusă și la Londra, acum doi ani. Iar dacă românii de peste ocean vor primi mesajul „Mi-e dor de ține”, cei de acasă vor avea răspunsul „Și mie” sau „Te aștept”. Instalațiile vor fi expuse la Cluj și la București, spre finalul lunii noiembrie.

Prin proiectul ”Lights On România”, zeci de artiști reușesc să transforme povești de viață în instalații de lumină. În cadrul festivalului, au fost aduse în România lucrări impresionante cum ar fi replicile Lunii, Pământului și a Planetei Marte.

Read Previous

Ce strazi se vor moderniza & repara in noiembrie la Cluj

Read Next

Trafic restrictionat duminica, 7 noiembrie, in timpul MARATONULUI de la Cluj

Leave a Reply