efainlacluj.ro

O casa la 40km de Cluj-Napoca, renovata in stil traditional, se vinde cu 65.000 euro. Cum arata

Fiecare vacanță vine cu noi amintiri. La 40 de kilometri de Cluj-Napoca, regăsim un sat al tihnei și al tradițiilor dragi, răsfățat de natură – Satul Marcesti.

Aici, primăvara este mereu generoasă, vara stă sub semnul soarelui zglobiu, iar sfârșitul anului aduce nostalgii autumnale de vis și celebrări de cristal.

Casa Cochilia Nucului este locul unde tradiția rămâne și astăzi prinsă, sub neclintitul freamăt al naturii. Căsuța veche, purtătoare de elemente rustice, a fost recondiționată cu materiale naturale, păstrând lemnul vechi și frumusețea tradițională specifică. Interiorul regăsește piese de mobilier calitativ, în stare nouă, ce completează întreaga atmosferă. Acoperișul este din șindrilă, realizat și bătut de un meșter priceput din Vrancea.

Casa și anexa au o suprafață totală de 60 mp. Casa regăsește 2 camere, iar în anexă se află zona de living bucataria si baia. Printre facilitățile și dotările moderne se numără toate cele necesare unului lifestyle lipsit de griji: apă curenta în casă, la baie, la bucătarie (încălzită cu boiler electric), fosă septică ecologică, sistem de drenaj, bazin de apă de 3000l, încălzire cu calorifere electrice, curent electric cu instalație trasă prin pământ, instalație nouă în casă, sobă de fontă, horn exterior și semnal 4G.

Mai mult, anexa este izolată complet la interior, cu vată bazaltică de 10 cm și placă de beton. Casa este împrejmuită de gardul de lemn și se află pe teren intravilan de 465 mp. Vis-a-vis, vom descoperi terenul cu o șură extinsă și în stare foarte bună, ce poate avea o recondiționare de succes. Șura se află pe un teren de 475 mp intravilan și continuă extravilan 1790 mp, până în pădure.

Casa, șura și terenul însumează 2700 mp.

Formula ideală propusă de această proprietate este cea a unui lifestyle aproape de natură. Astfel, poate deveni o cochetă reședință de vacanță sau o destinație turistică. Este pretabilă pentru închiriere, iar recondiționarea șurii poate servi scopurilor turistice complexe. Pe termen mediu se pot achiziționa și casele alăturate pentru a crea un mini sat de vacanță.

5 Reviews

Bun
5

Review

Hipstărilor!

Andrei
5

Nice

Nice!

Andrei
5

Nice

Nice!

Andrei
5

Nice

Nice!

George
5

Cool

Cool

Write a Review

Read Previous

Un clujean s-a trezit cu noaptea in cap sa filmeze rasaritul din drona la Cluj. A surprins imagini superbe. VIDEO DRONA

Read Next

4 statii de autobuz din Cluj-Napoca se vor reloca de astazi. Unde sunt noile pozitii

Leave a Reply