efainlacluj.ro

Oamenii din Floresti strang randurile. Se mobilizeaza in masini pentru a reduce traficul spre Cluj-Napoca.

Florestenii au inceput o adevarata campanie de mobilizare pentru a reduce traficul si timpul parcurs inspre Cluj-Napoca in fiecare zi.

Aceastia incearca sa se cumuleze in masini pentru a castiga eficienta atat la timpul de asteptare, trafic sau chiar combustibil.

“Bună seara! Plec în fiecare dimineață pe la 7:40 de pe strada Gheorghe Doja, până la Platinia! În masşină sunt doar eu și fiica mea. Am 3 locuri libere. Cine vrea să vină cu noi, este bine venit și absolut gratuit!”, transmite un floreştean pe grupul de facebook Trăiesc în Floreşti – Cluj. 

 “Și eu plec în fiecare dimineață de pe Andrei Mureșan nr 27 la ora 6:30 și am 4 locuri libere dacă vrea cineva eu merg pana pe strada București”, a mai scris civeva. 

”Plec zilnic la 7:30 din Florești Str Muzeul Apei către Cluj. Traseul este Calea Florești – Clinicilor – Avram Iancu – Bulevardul Titulescu – Vaida Voevod (Iulius Mall) Luam o colegă cu mine aproape zilnic, acum vin singură în mașina așa că anunț pe oricare vecin floreștean că am loc în mașina gratuit pe traseul acesta – practic traversez tot orașul. Cine vrea să vină cu mine, nu vă costă nimic, doar mai eliberăm din trafic .Totodată vă anunț că zilnic între 8.30-16.30 locul meu de parcare este disponibil pt oricine are treabă în zonă. Evident tot gratuit. Las poza cu locul de parcare din față de la EasyBox – Profi Muzeul Apei” spune Roxana Contras

Read Previous

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost ales Antrenorul Anului 2022. L-a egalat pe Mircea Lucescu

Read Next

Un pusti cu doar 4 clase este hackerul care a reusit sa sparga site-ul Consiliului Judetean Cluj