efainlacluj.ro

Organizatorii UNTOLD vor crea un nou festival la Brasov. Vezi denumirea noului concept

Bogdan Buta, fondatorul Untold, a prezentat ieri în ședința Consilului Local Brasov planurile pe care le are pentru derularea unor evenimente de anvergură în Brașov și Poiana Brașov. Este vorba însă de o serie de evenimente care se vor derula pe tot parcursul anului sub numele „Massif”.

Primarul Coliban a subliniat faptul că Untold este primul partener de încredere care vine cu o ofertă concretă, neexclusivistă pentru derularea unor evenimente cultural-artistice de anvergură în Brașov. „Am avut și alte propuneri, dar se suprapuneau ca locație și ca timp de even peste UNTOLD. Decizia de a încheia acest parteneriat cu Untold este că vine cu o abordare integrată pentru destinația Poiana Brașov și promovarea acesteia ca destinație turistică, nu vorbim doar de un eveniment muzical. E un parteneriat care implică zero costuri”, a punctat primarul Brașovului. Este vorba de către cei de la Alda, originari din Olanda, care sunt organizatori de evenimente muzicale. În ceea ce-i privește pe acești organizatori, există însă și o problemă de reprezentare, persoana care s-a prezentat în ședința CL Brașov de astăzi nefiind recunoscută de către deținătorii mărcii din Olanda, după cum a spus primarul, în urma răspunsului primit la solicitarea sa.

Primăria cu infrastructura, Untold cu restul costurilor

Totodată, Bogdan Buta a precizat că nu se tem de o competiție cu alți organizatori de evenimente, fiindcă știu prea bine ce pot face. „Poate veni altcineva să dezvolte proiecte mai bune. Noi propunem o strategie care va produce rezultate benefice pentru comunitate. Avem deschidere pentru discuții și pentru a clarifica situația. Am început discuțiile de peste un an la invitația Asociației hotelierilor din Poiana Brașov. Am discutat cu ei, am vizitat locația și am avut întâlniri și cu executivul Primăriei. Au fost și alți organizatori interesați de derularea unor evenimente la Brașov, dar noi am dorit să venim și în fața Consiliului Local, pentru a crea un protocol de colaborare și să creați cadrul și dumneavoastră (consilierii locali – n.r.) contextul prin care să conlucrăm și să reușim să implementăm pentru cetățenii municipiului un proiect cu impact cât mai mare. Vor fi evenimente atât în timpul verii, cât și al iernii pentru a atrage cât mai mulți turiști în extrasezon, dar și pe timpul săptămânii. Am începe cu un eveniment care să pună în valoare ceea ce există, respectiv cea mai de succes destinație de schi din România, apoi să organizăm un festival și pe timpul verii. Nu am solicitat sprijin financiar, ci ca orice investitor, am solicitat o locație corespunzătoare cu infrastructură corespunzătoare, pe care o vom identifica de comun acord. Noi vom suporta investi pentru dezvoltarea evenimentului, condiția să ni se asigure o locație corespunzătoare”, a explicat Bogdan Buta.

Până la urmă, după o oră de discuții, proiectul de parteneriat cu cei de la Untold a fost adoptat cu unanimitate de voturi.

Read Previous

Simona Halep si Emma Raducanu, castigatoarea US OPEN, printre numele mari care vin la Transylvania OPEN Cluj

Read Next

OMV si PROFI vor disparea din Piata Marasti. FOTO. Vezi cum poate arata noua infatisare!

Leave a Reply