efainlacluj.ro

Primaria a inaugurat 5 spatii pentru biciclete cu intrare pe baza de card. Unde sunt situate cele 250 locuri in Cluj-Napoca

Cluj-Napoca: 5 noi spații sigure pentru biciclete au fost recepționate. Abonamentele se vor elibera începând cu data de 23.01.2023.

Primăria Cluj-Napoca a finalizat și recepționat alte 250 de locuri pentru biciclete în spații securizate, în următoarele amplasamente: str. Fântânele nr. 59, str. Donath nr. 194, str. Primăverii nr. 2, aleea Brateș, parkingul de pe strada Fabricii nr. 4 – Fabricii de Zahăr nr. 5. Fiecare container are o capacitate de 50 locuri.

Locurile pentru biciclete sunt alocate în conformitate cu HCL 412/2020 cu modificările și completarile ulterioare, tariful anual fiind 56 lei.

Cererea pentru obținerea unui loc de parcare pentru bicicletă poate fi depusă online, pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca, accesând următorul link: https://www.e-primariaclujnapoca.ro/registratura/cereri/?c=700007

Spațiile securizate au următoarele caracteristici:

  • sistem de securitate cu 3 camere de supraveghere video
  • sistem complet de tip senzor cu transmitere avertizări tip SMS
  • sistem securizat de acces pe bază de card
  • sistemul de alimentare cu energie electrică care are la bază panouri solare fotovoltaice.
  • iluminat LED

În Cluj-Napoca, alte 477 locuri de parcare pentru biciclete au fost realizate anterior și sunt distribuite cetățenilor în 10 spații dedicate (Băișoara, Mogoșoaia, Primăverii 8, Primăverii 20, Minerva, Tulcea 21, Tulcea 29, Vlaicu 60, Muresului 58, Parking Hașdeu). Totodată, pentru 4 noi astfel de spații în cartiere Primăria Cluj-Napoca este în procedură de obținere a autorizațiilor de construire.

Read Previous

Galerie FOTO. Cum arata zona in care s-a produs o alunecare de teren la Rachitele.

Read Next

Probleme mari la sistemul Bancii Transilvania. Aplicatiile au picat ore intregi iar la call center se asteapta 1 h.