efainlacluj.ro

Restaurantele se adapteaza situatiei la Cluj. Pachete de mancare livrate la 3 zile.

Blide pline la 3 zile, asa s-ar traduce noua activitate aparuta zilele acestea la Cluj-Napoca.

Intr-o perioada in care nu e indicat sa petrecem mult timp la cumparaturi, iar serviciile delivery-food sunt destul de aglomerate mai ales la orele de vârf, un grup de localuri si-au adaptat activitatea la contextul actual livrand pachete de mancare clientilor o data la 3 zile.

”Prin faptul ca livram un pachet pe trei zile se limiteaza si contactul cu livratorii, mai ales ca avem posibilitatea de livrare fara contact, daca plata se face inainte de livrare prin virament bancar. Mai mult, avand mancarea gatita in frigider, atunci cand vrei sa mananci singurul lucru care ramane de facut este sa o incalzesti, fara sa mai fii nevoit sa astepti dupa o livrare, lucru care poate deveni enervant, mai ales la ora de pranz, cand livratorii sunt aglomerati.

Practic la noi e vorba de o adaptare la contextul actual, in care nu mai livram mancarea la localurile noastre din cladirile de birouri, ci direct la clienti acasa. Astfel, ceea ce am facut este in linia care ne-a caracterizat pana acum, aceea de a ne adapta la dorintele clientilor nostri si de a fi cat mai aproape de nevoile lor. Ce va fi in viitor din pacate nimeni nu poate stii, pentru ca atunci cand pandemia va fi stopata si lucrurile vor reveni la normal, nu avem cum sa stim ce anume va insemna acea stare de normalitate. ” spune Vlad Chelaru

Meniul e gândit în așa fel încât să înglobeze preparate tradiționale, îndrăgite, dar și feluri din bucătăria europeană și orientală.

Comenzile se preiau pana luni, respectiv joi la ora 13:00, iar livrarile se fac marti (pentru marti-joi), respectiv vineri (pentru weekend). Se poate opta pentru pachete pentru doua sau patru persoane, iar preturile pentru trei zile sunt de 140 lei pentru doua persoane si 280 lei pentru patru persoane.

 

Read Previous

Oameni de Cluj | O companie producatoare de ceasuri realizeaza viziere pentru medici PRO BONO

Read Next

Oameni de Cluj | ”Bărboșii” ajută spitalele din Cluj!

Leave a Reply