efainlacluj.ro

Salvezi o viața prin yoga. Cu fiecare pas ajuți educația unui copil cu boli grave.

Salvezi o viața prin yoga. Cu fiecare pas ajuți educatia unui copil cu boli grave

Marți, 25 iunie, ora 19:00, te așteptăm la PhysioPro pentru o clasă de Yoga cu Bianca. Încheie seara cu o explozie de energie și o minte limpede pe măsură ce te miști prin posturi revigorante. Toate fondurile obținute de la această clasa vor susține educația a 100 de copii cu boli grave de la Asociația Păsări. Vlad Pop, explorator la Asociația Păsări, a alergat 620 km la Arctic Ocean pentru educația a 700 de copii cu cancer din România, și va fi prezent alături de noi la eveniment.

Important! Numărul de locuri este limitat, așa că te rugăm să-ți confirmi prezența printr-un mesaj privat la +40 755 643 825, pentru a-ți asigura un loc. Participarea la eveniment este 100 lei, iar plata se face numerar sau online: https://buy.stripe.com/8wM4iv93q12w9MscMP

Data: Marți, 25.06.2024 

Ora: 19:00-20:00, clasa durează 50 min. 

Locație: PhysioPro, Calea Turzi 101, et.1, locuri de parcare

Instructor: Bianca Ciurcanu, www.instagram.com/yourhappylifeclinic/

De adus cu tine: Feel free sa-ti aduci salteaua ta.

Yoga contribuie semnificativ la îmbunătățirea flexibilității, forței musculare și echilibrului. Prin asane (posturi), yoga întărește mușchii și articulațiile, reduce riscul accidentărilor șîmbunătățește postura corpului. Practicată regulat, yoga poate ameliora durerile de spate, migrenele și problemele digestive. Impactul pozitiv asupra sănătății mentale Dincolo de beneficiile fizice, yoga are un impact profund asupra sănătății mentale. Tehnicile de respirație (pranayama) și meditația practicate în yoga reduc nivelul de stres, anxietatea și depresia, promovând o stare de calm și claritate mentalăPracticarea yoga ca sport este mai mult decât un trend; este o necesitate pentru o viață sănătoasă și echilibratăÎncurajăm pe toți cei care doresc să îșîmbunătățească sănătatea fizică și mentală să descopere beneficiile yoga.” Bianca Ciurcanu, Psihoterapeut, Happy LifeClinic.

Asociația Păsări își propune să sprijine timp de un an educația a 100 de copii din România, diagnosticați cu o boală gravă. Din ianuarie 2024, oferă lunar 100 de burse în valoare de 10.000 euro, necesare familiilor acestora pentru orele suplimentare, ședințelor de terapie și materialelor didactice, fără de care acești copii nu ar putea să își atingă potențialul. O șansă la educație și pentru copiii care, din cauza spitalizărilor îndelungate, au fost nevoiți să întrerupă o perioadă școala.,,Investind în copii, în sănătatea șîn educația lor, investim în generația care va schimba România. Cred că este suficientă iubire îțara asta șîn oamenii ei, cât să ne inspirăm unii pe alții, să ne învingem frica, să rămânem, să visăm, să credem și să ajutăm la schimbare. Cu tot greul și anul acesta comunitatea ne-a răspuns cu empatie.” Vlad Pop, Explorator, Asociația Păsări.

Ne vedem Marți la yoga si fapte bune!

www.asociatiapasari.ro

Read Previous

Galerie FOTO. Cum ar arăta centrul Cluj-Napoca cu mai multe străzi pietonalizate.

Read Next

La Cluj începe ediția a VIII-a a festivalului Opera Aperta.