efainlacluj.ro

Se pregateste deschiderea sezonului pe domeniului schiabil Buscat Baisoara, Cluj

Reprezentantii partiei BUSCAT anunta pe pagina de Facebook ca au inceput inzapezirea domeniului schiabil.

Data deschiderii domeniului schiabil o vor anunta zilele urmatoare in functie de cum se desfasoara inzapezirea precum si in functie de vreme.

La Buscat te asteapta 5 partii de ski, una fiind pentru incepatori dotata cu baby lift, pârtia albastră (1300m), pârtia verde (1700m), pârtia roșie (800m), pârtia neagră (900m) si o partie pentru sanius.

Partiile sunt suspendate la intersectia cu soseaua, fiind unite in varful muntelui Buscat si la poalele muntelui, langa telescaun. Varful Buscat are o inaltime de 1676 m, si este situat la 60 de km de Cluj Napoca si aproximativ 100 km de Alba Iulia, Targu Mures si Zalau si la 3 km de statiunea Baisoara.

Pârtiile sunt deservite de o modernă instalaţie de transport pe cablu de tip telescaun, cu o capacitate de 1500 de persoane/oră. Telescaunul se poate lua chiar de la baza partiilor. Durata de urcare este de 5 minute, timp in care puteti admira frumusetea zonei Buscat. Partia de incepatori este dotata cu baby-lift, astfel incat orele de initiere in schi sa fie o adevarata placere.

Read Previous

Clujul are 4 universitati in TOP 10 national. UBB pe primul loc!

Read Next

Pietele din Cluj-Napoca sunt printre cele mai scumpe din tara

Leave a Reply