efainlacluj.ro

Tinerii din Asociația Rotaract Samvs au reușit să strângă peste 33.000 lei pentru dotarea secției Neurologie II

Asociația non-profit Rotaract Samvs Cluj-Napoca a reușit să doteze Secția Neurologie II din Clinica de Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca cu echipamente medicale în valoare de 33.535 RON cu ajutorul Betfair Romania Development. Compania a donat către club suma de 25.000 RON pentru această investiție.

Echipamentele medicale cu care a fost modernizată secția sunt: 8 bucăți saltele antiescară, 3 bucăți tensiometre digitale, 1 bucată pulsoximetru, 2 bucăți cadre de mers, 1 bucată bicicletă recuperare pasivă, 1 bucată dispozitiv compresie pneumatică intermitentă, 5 bucăți glucometre, 10 cutii teste de glicemie, 1 bucată monitor funcții vitale, 1 bucată aspirator pentru secreții, 1 bucată holter EKG și 5 calculatoare dotate cu monitoare, tastatură și mouse.

Prin aceste investiții în echipamente medicale de ultimă generație, clubul Rotaract Samvs și Betfair Romania Development au contribuit la creșterea eficienței și calității serviciilor medicale oferite pe secția Neurologie II a spitalului, având un impact pozitiv asupra vieții atât a personalului medical, cât și a pacienților acestei unități. Echipamentele schimbate erau vechi și folosite de generații întregi, ajungând să nu mai funcționeze la capacitatea maximă. 

Clubul Rotaract SAMVS dorește să își exprime recunoștința față de Betfair Romania Development și toți donatorii, partenerii și sponsorii care fac parte din campania “Împreună pentru Neuro”.

Generozitatea și sprijinul de care se dă dovadă contribuie semnificativ la îmbunătățirea condițiilor de tratament pentru pacienții secției de Neurologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, și nu numai.

Read Previous

După tragedia de la Muntele Săcelului, ISU Cluj vine cu recomandări legate de sobele, șemineele sau coșurile de fum izolate necorespunzător.

Read Next

Un județ din Ardeal a deschis prima pârtie de SCHI din istorie. Lungimea partiei este de peste 2000 metri. Galerie FOTO & VIDEO