efainlacluj.ro

U BT Cluj-Napoca joacă astăzi la Cluj cu liderul din Eurocup, Gran Canaria. Sunt așteptați 10.000 de spectatori.

Diseară, la ora 19:00, BTarena din Cluj-Napoca va găzdui un meci epic dintre U BT Cluj și Gran Canaria Dreamland în cadrul EuroCup, reprezentând un adevărat derby între primele două clasate din grupa B. Anticipăm că Sala Polivalentă BTarena va fi martora unui spectacol de excepție, cu posibilitatea de a egala recordul de public de 10.000 de spectatori, stabilit în aprilie 2022 în confruntările cu echipa germană Ludwigsburg.

Etapa cu numărul 8 aduce în prim-plan duelul dintre U Banca Transilvania Cluj și Dreamland Gran Canaria, marcând întâlnirea campioanei României cu deținătoarea trofeului EuroCup. Cu 6 victorii și o înfrângere, U BT Cluj aspiră la o poziție de liderat în grupa B în cazul unei victorii, demonstrând consistența echipei în competiția internațională.

Gran Canaria Dreamland, cu un impresionant palmares de 7 victorii din 7 meciuri în această ediție, va fi un adversar formidabil. Cu amintiri recente ale duelurilor cu echipe spaniole în competițiile europene, U BT Cluj pornește în acest derby cu un bilanț echitabil, având câte o victorie și o înfrângere împotriva Unicaja Malaga și Joventut Badalona.

foto: Dan Bodea

Read Previous

Un clujean a câștigat concursul “Mecanicul Anului” unde au participat peste 1500 de oameni.

Read Next

VIDEO. Peisaje superbe în Pădurea Făget din Cluj. Zăpada a acoperit mozaicul de culori al toamnei.