efainlacluj.ro

U Cluj a transferat un jucător cu 99 de prezențe în primele două ligi din Brazilia.

FC Universitatea Cluj l-a transferat pe Thalisson Kelven (25 de ani), un fundaș central brazilian cu 99 de prezențe în primele două ligi din Brazilia.

Debut în Brasileirão la 19 ani

Noul jucător a fost crescut de Coritiba, echipă pentru care a și debutat în prima ligă din Brazilia la vârsta de 19 ani. În total a strâns 29 de meciuri în Brasileirão pentru Coritiba și Juventude.

Peste 70 de meciuri în al doilea eșalon din Brazilia

În următoarele sezoane, Thalisson Kelven a evoluat sub formă de împrumut pentru formații din al doilea eșalon, precum Guarani, Clube de Regatas Brasil sau Inter Limeira. Evoluțiile bune în tricoul celor de la Esporte Clube Vitória i-au oferit șansa unui transfer la Juventude, mutare ce a consemnat revenirea pe prima scenă a fotbalului din Brazilia. În tricoul celor de la Juventude, acesta a fost integralist în 18 meciuri în ediția 2022 din Brasileiro.

Un sezon excelent la Mirassol înainte de transferul la ”U”

Înainte de a semna cu echipa noastră, Kelven a avut parte de un an excelent în tricoul celor de la Mirassol. A bifat 27 de prezențe în Série B, dintre care 22 ca integralist. De asemenea, a marcat 3 goluri și a oferit o pasă decisivă.

CV Thalisson Kelven

  • Nume: Thalisson Kelven da Silva
  • Data nașterii: 7 mai 1998
  • Poziție: fundaș central
  • Înălțime: 1,85 m
  • Cifre în prima ligă din Brazilia: 28 M – 0 G – 0 A
  • Cifre în liga a doua din Brazilia: 71 M – 5 G – 1 A
  • Echipe pentru care a evoluat până în prezent: Coritiba, Garani, Internacional de Limeira,             Clube de Regatas Brasil, Juventude, Mirassol

Read Previous

Impresionant! Cum arată spitalul construit din donațiile românilor! Vezi turul virtual.

Read Next

FOTO. S-a sfințit demisolul bisericii parohiale Cetatea Fetei din Florești.