efainlacluj.ro

UBB, parteneriat cu instituții din China pentru dezvoltare sustenabilă.

UBB în parteneriat cu instituții din China pentru dezvoltare sustenabilă

🤝Rectorul UBB, prof. univ. dr. psih. Daniel David, a primit, recent, o delegație din China (provincia Zhejiang), formată din autorități și reprezentanți ai mediului academic, cu care UBB are relații de colaborare academică mai vechi.

📍Prilejul l-a constituit semnarea unui acord pentru activități academice pe linia protecției mediului/ecologiei/sustenabilității (”China-Romania Green Ecological Development Innovation Consortium”).

🎤Rectorul UBB, prof. univ. dr. psih. Daniel David, declară că: „Am fost plăcut surprins că, atât mediul academic, cât și autoritățile chineze sunt angajate strategic în protecția mediului, ecologie și dezvoltare sustenabilă și văd UBB ca un partener european important în acest demers, lucru legat și de faptul că UBB are poziții importante – primele din țară și vizibile, și cu impact internațional – în rankingurile legate de sustenabilitate, precum QS sau UI GreenMetric (https://shorturl.at/JDYbF). Faptul că China se angajează, acum, în astfel de demersuri, congruente cu politicile europene deja clasice în acest sens, este un lucru care trebuie apreciat și încurajat!” #UBB #Cluj #UBBGoesGreen #UBBGoesInternational #traditioetexcellentia

Read Previous

S-a stabilit orarul de acces și vizitare a Castelului Banffy din Răscruci.

Read Next

Mitropolitul Andrei a binecuvântat angajații și deținuții de la penitenciarul Gherla.