efainlacluj.ro

Universitatea Babes Bolyai a gazduit si coordonat activitati ale celei mai prestigioase universitati de mass-media din Franta

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) a găzduit și coordonat, în cursul lunii mai 2022,  activitățile programului anual de stagiu în străinătate al Facultății de Jurnalism (CUEJ) a Universității din Strasbourg (Franța), una din cele mai prestigioase școli europene din domeniul mass-media.

În cadrul programului de stagiu, 57 de studenți, coordonați de profesori francezi și români, au realizat reportaje și documentare pentru presa scrisă, pentru radio și televiziune. Repotrajele au avut ca subiect realitățile vieții sociale, politice, culturale și economice din România și din regiune, beneficiind de sprijin din partea studenților, a cadrelor didactice și a personalului administrativ al facultăților de profil, precum și din partea Centrului de Cooperări Internaționale UBB.

Materialele rezultate în urma acestui ambițios program sunt disponibile începând din luna iunie 2022 pe site-ul https://www.cuej.info/dossiers-multimedias/la-roumanie-toutes-vitesses, o bună parte din acestea fiind publicate și în mass-media franceză și europeană.

Read Previous

Pensionarii cu venituri sub 2000 lei vor primi in luna Iulie o suma de bani ca sprijin. Vezi detalii

Read Next

Exemplu pentru Cluj! Masina unui sofer din Bihor, surprins in timp ce arunca deseuri pe margininea drumului a fost confiscata.