efainlacluj.ro

VIDEO. 10.000 de oameni au creat SHOW cu măști în BT ARENA. U BT Cluj-Napoca pierde calificarea dar rămâne în istoria baschetului din România!

U BT CLUJ-NAPOCA a întâlnit miercuri seară în BT ARENA din Cluj, campioana angliei la baschet, London Lions într-un meciu contând pentru sferturile de finală Eurocup.

Meciul a început cu atmosfera impresionanta a celor 10.000 de oameni prezenți în tribunele BT ARENA, care au cântat împreună “Slavă ție studenție”, un moment absolut incredibil.

Clujenii au început timorați primul sfert, pe care l-au pierdut clar cu 18-29.

U BT a început mai bine sfertul secund însă chiar dacă a redus din difernța primului sfert, a pierdut avantaj pe final, când marea majoritate a aruncărilor au fost ratate din poziții favorabile.

Sfertul 2 s-a terminat cu 19-23 și astfel englezii au intrat cu un avantaj considerabil de 14 puncte la cabine, 37-51.

În sfertul 3 clujenii au reușit doar să mențină diferența pe tabelă după 23-23.

În sfertul 4 clujenii au avut momente bune și părea că șansele de revenire sunt tot mai mari. Chiar și așa eforturile clujenilor nu au fost de ajuns și campioana angliei, London Lions, a câștigat sfertul de finală cu 79-91, calificându-se astfel în final-four-ul competiției.

U BT Cluj-Napoca iese cu capul sus din această competiție, cu un loc doi după sezonul regular și un sfert de finală în a doua cea mai puternică competiție europeană de baschet.

Felicitări, U BT CLUJ NAPCA!!!

Read Previous

Clujul, în topul județelor din țară privind procentul salariaților.

Read Next

Mizerie de nedescris pe unele străzi din Florești. Primăria a demarat o acțiune de curățare alături de asistații sociali.