efainlacluj.ro

Mizerie de nedescris pe unele străzi din Florești. Primăria a demarat o acțiune de curățare alături de asistații sociali.

Primăria comunei Florești din județul Cluj a demarat o campanie de curățenie de primăvară în încercarea de a menține spațiile publice curate și de a promova un mediu sănătos pentru comunitatea locală.

Responsabilii din cadrul primăriei, alături de asistații sociali din comună, au acționat în diverse zone, inclusiv Valea Gârboului, strada Răzoare și întreaga Centură de Sud până la intersecția cu Tăuțiului. Ei au colectat saci de gunoi, asigurându-se că mediul înconjurător rămâne curat și primitor pentru toți locuitorii.

În mesajul său, primarul Pivariu a subliniat că menținerea curățeniei spațiilor publice și implicarea în îngrijirea zonelor din vecinătatea proprietăților sunt esențiale pentru protejarea mediului și promovarea unei vieți sănătoase pentru toți membrii comunității. El a făcut un apel la fiecare locuitor să contribuie activ la acest efort, recunoscând că o comunitate curată nu doar reflectă respectul față de sine și față de natură, ci și servește ca fundament pentru o comunitate sănătoasă și plină de viață.

În plus, primarul a subliniat importanța vigilentei și a raportării oricărui act antisocial care ar putea dăuna integrității și siguranței mediului comunitar. Fie că este vorba de aruncarea neglijentă a gunoiului sau de alte comportamente care încalcă normele de conviețuire civilizată, este responsabilitatea fiecăruia să acționeze pentru remedierea situației.

Read Previous

VIDEO. 10.000 de oameni au creat SHOW cu măști în BT ARENA. U BT Cluj-Napoca pierde calificarea dar rămâne în istoria baschetului din România!

Read Next

Actorul clujean, Bob Rădulescu, face un apel către Primăria Cluj-Napoca deoarece persoanele cu dizabilități nu pot folosi platforma de urcare a liftului.