efainlacluj.ro

VIDEO. Fair Play total inainte de derby-ul CFR Cluj-U Cluj. Cele doua cluburi au transmis mesaje pentru o disputa fara incidente

Înaintea derby-ului care va avea loc luni în Cluj-Napoca între CFR Cluj și U Cluj, cele două echipe au transmis mesaje de fair-play și respect reciproc pentru a se asigura că partida se va desfășura fără incidente.

Acest gest este unul pozitiv și demn de apreciat, arătând că fotbalul poate fi un sport în care competiția este sănătoasă și se poate desfășura într-un mod civilizat. Într-o perioadă în care violența și ura se regăsesc adesea în sport, este îmbucurător să vedem că există încă echipe și suporteri care își manifestă loialitatea fără a recurge la acte de violență sau intimidare.

Mai mult decât atât, acest gest poate fi un exemplu pentru alte echipe și suporteri din întreaga țară. Este important să ne amintim că sportul poate fi un mijloc de distracție și de dezvoltare a abilităților fizice și mentale, dar și un mod de a ne conecta cu alții și de a ne construi comunități.

Așadar, să sperăm că acest derby va fi unul plin de pasiune și intensitate, dar și unul în care fair-play-ul și respectul se vor regăsi în mod constant atât pe teren, cât și în tribune. Cu toții suntem responsabili să ne asigurăm că sportul rămâne o formă de divertisment și de unitate, și nu unul de conflict și violență.

Read Previous

Cati bani va primi superstarul brazilian JO la CFR Cluj! Manchester City a platit pentru el 24 de milioane € in 2008.

Read Next

VIDEO. Probabil cel mai iubit preparat traditional din Ardeal facut de mame si bunici.