efainlacluj.ro

VIDEO. Filmul lui Mircea Bravo in care a apare si bunica Lenuța din Chinteni, ”Nuntă pe bani”, poate fi vizionat de astăzi pe platforma NETFLIX.

Într-un moment în care industria cinematografică se reinventează, iar streamingul devine rege, o producție românească își găsește locul pe una dintre cele mai mari platforme de streaming din lume. “Nuntă pe bani”, film lansat în cinematografele toamnei trecute, a intrat în casele telespectatorilor din întreaga țară prin intermediul Netflix începând cu 7 februarie.

Anunțul oficial a venit din partea regizorului și producătorului Mircea Bravo, care a exprimat încântarea echipei de a aduce această poveste în casele publicului larg: “Suntem foarte încântați să vă dăm vestea că filmul Nuntă pe bani este disponibil pe Netflix în România din 7 februarie. Filmul a fost făcut pentru spectatori, așa că orice ocazie de a-l arăta este o mare bucurie. Vom reveni foarte curând cu vești și pentru cei din diaspora care ne urmăresc.”

Printre actorii care dau viață acestei povești se află și Bunica Lenuta din Chinteni, o clujeancă care a cucerit inimile întregii țări prin aparițiile ei în clipurile și filmele lui Mircea Bravo. Prezența ei în distribuție adaugă o notă autentică și umoristică, iar interpretarea ei îmbogățește povestea cu savoarea și căldura specifică bunicii din sat.

“Nuntă pe bani” este o comedie romantică care surprinde într-un mod inedit tradițiile și obiceiurile unei mici comunități din România contemporană. Filmul este o frescă colorată a vieții de la țară, presărată cu situații comice și personaje memorabile.

Mircea Bravo, cunoscut pentru abilitatea sa de a captura esența umorului românesc, livrează o poveste plină de farmec și umor, care promite să cucerească și să încânte publicul dincolo de granițele țării.

Read Previous

Un erou neobosit în slujba vieții: Povestea lui Florin Oneț, salvatorul din dispeceratul ISU Cluj

Read Next

U Cluj primește vizita liderului FCSB. Când se joacă meciul de pe Cluj Arena și cât costă biletele.