efainlacluj.ro

VIDEO. Mircea Bravo a realizat un clip amuzat prin care promoveaza colectarea separata a deseurilor

Indragitul actor clujean, Mircea Bravo a realizat un video prin care promoveaza CAMPANIA NATIONALA privind COLECTAREA SEPARATA A DESEURILOR EDUCAREA SI CONSTIENTIZARE PUBLICULUI.

Cum a pus problema Mircea Bravo in clipul realizat pentru a duce spre viralizare si promovarea acestei campanii, vedeti in clipul de mai jos.

@mirceabravo Urmăriți @Reciclam in Romania pentru sfaturi despre colectarea separată. Cu iubita vedeți voi cum vă descurcați… #mirceabravo #iubita #mancare #reciclare ♬ original sound – Mircea Bravo

„Reciclăm în România” este o amplă campanie de informare și educare, derulată de Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, la nivel național, care își propune să responsabilizeze populația cu privire la gestionarea și colectarea separată a deșeurilor.

Obiectivul principal este acela de a oferi generațiilor următoare un model de bună purtare și responsabilitate cu privire la ziua de mâine. Credem într-o țară curată, responsabilă și implicată activ în respectarea unui stil de viață mai ecologic al planetei.

Read Previous

UBB a inaugurat Centrul Italian de Excelenta “Leonardo da Vinci” impreuna cu Confindustria Romania

Read Next

Ora Pamantului va fi marcata la Cluj-Napoca sambata, 25 martie.