efainlacluj.ro

VOTEAZA! Esti multumit de calitatea aerului din Cluj-Napoca?! Vezi STATISTICI!

O serie de afirmatii arunca orasul Cluj-Napoca atat pe locurile fruntase la calitatea aerului cat si pe ultimele locuri in acest top. Recent, Ministrul Mediului Barna Tanczos a lăudat calitatea aerului din Cluj-Napoca insa datele analizate de noi pe site-urile de specializate arata contrariul.

Unde este adevărul? (SONDAJUL il regasesti in partea de jos a paginii)

Conform statisticilor prezentate de uRADMonitor, orașul Cluj-Napoca stă foarte prost la calitatea aerului cu care clujenii au contact in fiecare zi.

Puteti accesa datele accesand site-ul https://www.uradmonitor.com/

Nici platforma https://airly.org/map/en/ nu are vesti mai bune pentru noi, la o măsurare pe strada Universitatii indicele arata parametri extremi de ingrijoratori.

Platforma https://www.calitateaer.ro/ vine cu vesti ceva mai bune in zona vestica a orasului, insa cel putin la fel de proaste in zona de est.

Recent, Ministerul Mediului a anuntat ca un număr de 14 staţii noi de măsurare a calităţii aerului au fost puse în funcţiune sau instalate în şase judeţe.

Din totalul celor 14 staţii noi, şapte sunt deja în funcţiune (în judeţele Argeş, Bihor, Braşov, Covasna, Harghita, Olt şi Prahova), patru sunt instalate şi urmează să fie puse în funcţiune (în Bucureşti şi în judeţul Constanţa), iar trei se află în curs de instalare (în judeţele Bacău şi Cluj). Acestea vor fi dotate cu 38 de echipamente pentru determinarea poluanţilor NO2/NOx, O3, C6H6, PM10 şi PM2,5.

Una peste alta, dorim să aflăm parerea clujenilor, sunt multumiti de calitatea aerului din municipiul Cluj-Napoca?

Read Previous

Au inceput lucrarile de modernizare a malurilor Somesului Mic. Vezi cum va arata proiectul!

Read Next

Clujeanul Vlad Pop va alerga 620 km la -50 grade pentru copiii bolnavi de cancer!

Leave a Reply