Zboruri directe Cluj-Napoca – Zakynthos si Mykonos. Vezi preturi & FOTO

Compania aeriană Wizz Air a anunțat astăzi trei noi rute din România către Grecia. Wizz Air va conecta Cluj-Napoca cu Zakynthos și Mykonos, și Iași cu Santorini, cu două zboruri/săptămână ce vor fi operate către fiecare destinație însorită începând cu 11 iunie 2021. Tarifele încep de la 189 RON* iar biletele sunt deja disponibile online.

Aceste noi servicii se adaugă celor cinci rute deja existente operate de la București către unele dintre cele mai populare destinații de vacanță din Grecia. Astfel, pasagerii din România se pot bucura de călătorii sigure, accesibile și rapide cu Wizz Air pe opt rute către destinații din Grecia în această vară.

“Wizz Air se numeră printre companiile aeriene care au implementat măsuri stricte de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,97% din virușii și bacteriile din aer, noile protocoale ale Wizz Air sunt compatibile cu recomandările de distanțare fizică, asigură un mediu ultra-curat la bord și reduc orice interacțiune umană neesențială și contactul fizic, astfel încât pasagerii WIZZ să se simtă în siguranță pe parcursul călătoriei spre destinație”, se transmite în comunicatul de presă

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN CLUJ-NAPOCA ȘI IAȘI

RutăZile de operareDată startTarife de la*
Cluj-Napoca – Zakynthosmarți, sâmbătă12 iunie189 RON
Cluj-Napoca – Mykonosluni, vineri11 iunie189 RON
Iași – Santorinimiercuri, duminică13 iunie189 RON

via Transilvania Reporter

E fain la Cluj

Read Previous

Transportul public va fi GRATIS vinerea la Cluj!

Read Next

Filmul românesc “Colectiv” a fost nominalizat la Oscar!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *