CFR Cluj este vechea și noua campioană a României

CFR Cluj este vechea și noua campioană a României! Echipa noastra a învins FC Botoșani, în penultima etapă din play-off, scor 1-0 și și-au asigurat trofeul înaintea duelului direct cu FCSB.

Formația lui Edi Iordănescu a ajuns la 51 de puncte, cu șase peste FCSB, astfel că nu mai poate pierde campionatul, indiferent de rezultatele înregistrate de bucureștenii în ultimele două etape rămase.

Campionul Edi Iordănescu, enigmatic în privința viitorului său: “Nu vreau să umbresc momentul”

La finalul meciului, Edi Iordănescu i-a felicitat pe jucători pentru această performanță și a dedicat titlul familiei sale, care l-a “susținut necondiționat”. Antrenorul a fost enigmatic când a vorbit despre viitorul său, spunând că mai are contract până la finalul acestui sezon și nu ar vrea să umbrească momentul cu declarații referitoare la acest subiect.

“E un moment frumos, unic. Pentru acest moment am venit. Am crezut de la început, nu a fost ușor. Când am preluat echipa, era într-o anumită situație, dar am recuperat puncte și iată-ne campioni matematici. Nu a fost un drum lin, nu a fost ușor, a fost o provocare deosebită pentru noi toți. Mă bucur că în 8 luni la CFR Cluj am reușit 3 trofee din două bucăți. Sunt momente unice de care ne bucurăm. E un titlu pentru oraș, pentru suporteri, pentru clubul CFR. Personal, dedic acest moment familiei mele, care tot timpul mi-a fost alături.

E fain la Cluj

Read Previous

Campionatul European de Atletism U20 se va desfasura la Cluj

Read Next

Cu saxofonul pe skateboard la Cluj! VIDEO

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *