efainlacluj.ro

Copiii din Cluj vor putea vedea in premiera la Teatrul de Papusi spectacolul “Motanul Incaltat”.

🐈„𝐌𝐨𝐭𝐚𝐧𝐮𝐥 𝐢𝐧𝐜𝐚𝐥𝐭𝐚𝐭”, 𝐢𝐧 𝐩𝐫𝐞𝐦𝐢𝐞𝐫𝐚 𝐥𝐚 𝐓𝐞𝐚𝐭𝐫𝐮𝐥 „𝐏𝐮𝐜𝐤”! 🆕

📣Un nou spectacol va intra, în curând, în repertoriul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, instituție de cultură din subordinea Consiliului Județean Cluj. Este vorba despre „Motanul încălțat”🐾 , după Charles Perrault, în regia lui Cristian Nedea, a cărui premieră va avea loc duminică, 📅26 iunie, de la ora ⏰11.00.

📽 Povestea clasică este reinterpretată, propunerea regizorului Cristian Nedea respectând rețeta unui love story (poveste de dragoste), dar unul pisicesc prin excelență.

✍️„Pentru Motanul încălțat, lumea e doar un decor și oamenii sunt doar o figurație necesară. Întreaga relație cu stăpânul este văzută aici ca o simplă unealtă a îndeplinirii destinului pisicesc. Și cum ar putea fi altfel, când pisica se îndrăgostește? Chiar dacă are șapte vieți, aici și acum se consumă totul, iar se făuresc sau se năruiesc imperii. Povestea e a neamului mâțesc”, subliniază regizorul.
Spectacolul „Motanul încălțat” este o creație colectivă coordonată de Cristian Nedea. Distribuția și interpretarea muzicală este alcătuită din Ionuț Constantinescu, Ion Iurcu și Iulian Lungu.

✅Scenografia și pictura sunt semnate de Elena Ilaș, sculptura de Florin Marin, iar ilustrația muzicală de Ion Iurcu. Nu în ultimul rând, coordonarea muzicală a fost asigurată de Arona Bogdan.
Vârsta minimă recomandată este de trei ani.

⁉️ 𝐂𝐮𝐦 𝐬𝐞 𝐚𝐜𝐡𝐢𝐳𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞
Biletul de intrare la spectacolele prezentate la sediul Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca la final de săptămână costă 40 de lei pentru adulți, 20 de lei pentru pensionari și 10 lei pentru preșcolari, elevi și studenți.
Biletele se achiziționează de la casieria din foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacole.
Rezervările pentru spectacolele Teatrului „Puck” se pot face online, accesând linkul următor: http://puckpuppettheatre.eventbrite.com.
Chiar dacă restricțiile impuse de pandemie au fost ridicate, spectatorii Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca sunt rugați să poarte mască de protecție în sala de spectacole, din grijă pentru ei și pentru cei din jur.

Read Previous

Cum va arata viitorul SCIENCE CAMPUS din Cluj. A fost anuntat castigatorul proiectului. GALERIE FOTO

Read Next

Imagini superbe de pe lacul Tarnita. Cum te poti distra in weekend ca la mare, la 20 km de Cluj-Napoca. Galerie FOTO